Lainat ja vipit22.11.2012 klo 13:50

Pikavippi nettihakemuksella | 2018

Internet on nykyaikaa. Käytännössä useimpien normaali elämä on mahdollista pelkästään internetin välityksellä. Päivittäisistä rutiineista suurimman osan pystyy hoitamaan internetissä, lähtien työnteosta ja päättyen kaupassa käyntiin. Nykyisin myös lainat voi hoitaa kätevästi suoraan internetissä.

Pikavippi nettihakemuksella on yllättävän kätevä tapa ottaa pientä lainaa. Se on jopa kätevämpää kuin kaverilta lainaaminen eikä sivutuotteena joudu tuntemaan häpeää omien rahanhallintakykyjen riittämättömyydestä. Se, kuinka helppoa vippi verkkohakemuksella on saada, riippuu pikavippiyrityksestä. Vipeissä on myös suuria hintaeroja.

Mistä on mahdollista saada pikavippi nettihakemuksella?

Kaikki alla mainitut pikavippiyritykset tarjoavat pikavippejä nettihakemuksilla. Valitse itsellesi sopivin!

Suurin osa pikavippiyrityksistä myöntää lainaa nettihakemuksella nopeasti ja vaivattomasti, mutta joukkoon mahtuu myös muutamia yrityksiä, joiden toimintatavat on hitaita ja epäluotettavia. Tästä syystä pikavippiyritys tulee valita huolella. Taloussuomi.fi tarkkailee jatkuvasti pikavippimarkkinoita ja pyrkii valitsemaan vippivertailuunsa vain parhaat ja luotettavimmat lainantarjoajat, jotta voisit ottaa  parhaaksi katsomasi vipin turvallisemmin mielin. Mieti aina hetki ennen lopullista valintaa ja vipin ottamista. Vastuu hyvän vippiyrityksen valinnasta ja vipin takaisinmaksusta on vain sinulla.

Usein hyvä tapa vippiyrityksen valitsemisessa on ottaa vippi siitä yrityksestä, joka tuntuu tutuimmalta, jos sen vippi on hinnaltaan ok. Tämä takaa ainakin sen, että yritys on sen verran vakuuttunut oman toimintansa kannattavuudesta, että panostaa mainostamiseen.

Pikavippi nettihakemuksella

Miksi ottaa vippi verkkohakemuksella?

Pikavipit nettihakemuksella otettaessa luovat parhaat mahdollisuudet saada laina mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti tilille. Nettihakemuksella otetun pikavipin suurin hyöty on lainaprosessin kuluttomuus. Puhelimella otettaviin vippeihin verrattuna verkkohakemuksesta ei tule tekstiviestikuluja lainkaan. Tämä tosin vaihtelee hieman yrityksittäin, sillä osa pikavippifirmoista vaatii lainanhakuprosessin vahvistamisen tekstiviestillä, joka voi olla muutamien eurojen hintainen.

Kun ottaa pikavipin nettihakemuksella, riski rahojen päätymisestä väärälle tilille vähentyy. Vaikka mediassa jatkuvasti puhutaan tietomurroista ja käyttäjätunnusten kaappaamisista, ne eivät liity mitenkään lainahakemuksiin eikä niitä koskeviin salattuihin yhteyksiin. Mediassa olevat tietomurrot ovat koskeneet yksittäisten yritysten tietokantoihin murtautumista, joista varkaat ovat saaneet saaliikseen pelkästään sähköpostiosotteita ja joitain salasanoja. Vaikka näiden tietojen vuotaminen on vakava riski, ei murtoon ole suoranaisesti liittynyt mitään rahallisia menetyksiä.

Suurempaa lainaa nettihakemuksella

Vaikka nettihakemuksella otettavista lainosta ja vipeistä suurin osa on alle 1000 euron luokkaa, tarjolla on myös suurempia lainasummia. Lainaa nettihakemuksella voi saada jopa 100 000 euroon saakka, mutta tässä tapauksessa tulee vakuuksien tai takaajien olla kunnossa.

Nettihakemuksella lainatessa käydään samat toimenpiteet läpi kuin pankissa tehtävässä lainahakemuksessa. Jokainen lainahakemus käydään tarkasti ja henkilökohtaisesti läpi eikä päätöstä pikavippejä vastoin tule heti.

Vaikka lainan ottaminen nettihakemuksella ei ole ehkä kaikkein halvin vaihtoehto, voi se olla kuitenkin monille ainoa järkevä tapa saada suurempaa lainaa. Välillä olosuhteiden pakosta pankkiin pääseminen voi tuottaa liikaa ongelmia. Näin on esimerkiksi ulkomailla oltaessa. Nettihakemuksella lainaa voi hakea mistä tahansa maailman kolkasta, mihin internet vaan yltää. Tämä voi pelastaa monen varakkaan maailmanmatkaajan lomareissun, jos vaikka paluumatkan haluaakin kulkea omalla purjeveneellään.

Taloussuomi.fi kuitenkin suosittelee kulujen takia käyttämään nettihakemuksia vain pikavipeille.

Kommentoi sosiaalisessa mediassa