Lainat ja vipit25.01.2015 klo 12:22

Lainaa netistä | 2018

Lainaa netistä mullistaa perinteiset lainaustavat, sillä nyt rahaa on mahdollista saada vaivatta suoraan netistä. Turhat paperityöt voi jättää kokonaan tekemättä, sillä lainan saamiseen riittää lyhyen sähköisen lomakkeen täyttäminen suoraan lainayrityksen sivuilla. On siis erittäin helppoa hakea lainaa netistä.

Lainaa on perinteisesti saanut vain pankista ja silloinkin on joutunut käymään läpi ikävän paperisodan, jonka avulla pankki pyrkii varmistamaan, että saa omat rahansa takaisin korkojen kera.

Täältä saat lainaa netistä

Kun tarkoituksenasi on ottaa lainaa netistä, siirry juuri päivitettyyn lainavertailuumme:

Lainavertailu

Lainaa netistä

Ennemmin lainaa netistä kuin pankista

Vaikka lainatuote, raha, on kummassakin lainatavassa täsmälleen sama, on pankkilainan ja lainaa netistä ottamisen välillä huomattavan suuria eroja. Näistä eroista harva kallistuu paremmuudellaan pankin puolelle, sillä nykyteknologia mahdollistaa hyvin paljon automaatiota lainaprosessin eri osissa, joita pankissa tehdään vielä hyvin pitkälti käsin.

Kun otat lainaa netistä, voit pysytellä turvallisesti kotonasi tai toisaalta voit suorittaa koko lainaprosessin vaikka kaupan kassalla lainan kohteena olevaa tuotetta ostaessasi - niin nopea lainaprosessi on.

Pankkilainaa ottaessasi sinun täytyy hyvin todennäköisesti alun alkaen sopia ensin henkilökohtainen tapaamisaika pankin edustajan kanssa ja tämän lisäksi päästä paikalle pankin aukioloaikoina, jotka tunnetusti ovat hyvin lyhyet ja loppuvat normaalin työpäivän loppuessa - omien päivätöiden jälkeen on turha yrittää enää ehtiä pankkiin.

Lainaa netistä ottaessasi vuorokauden ajalla tai päivällä ei ole mitään väliä. Lainaprosessin voi suorittaa 24/7 milloin tahansa. Pienenä poikkeuksena mainittakoon se, että vaikka lainahakemus voidaan hyväksyä mihin kellonaikaan tahansa, on lainayrityksellä oikeus siirtää rahoja asiakkaan tilille vain 7-23 välisenä aikana. Yöllä otetut lainat eivät lähtökohtaisesti muutenkaan ole yleensä järkeviä tai välttämättä tarpeeksi tarkkaan harkittuja, joten tämäkin ongelma on lähinnä positiivinen.

Pankkilainan prosessi kestää parhaimmillaankin muutaman päivän senkin jälkeen, kun olet asioinut pankissa ensimmäisen kerran. Lisäksi pankkilainaa varten tarvitset hyvin todennäköisesti paljon enemmän todistuksia omasta maksukyvykkyydestäsi ja tämän lisäksi vielä mahdollisia takuita tai takaajia lainallesi.

Lainaa verkosta ottaessasi henkilötietojen täyttämisten jälkeen sinun tarvitsee vain tunnustautua verkkopankkitunnuksillasi, jonka jälkeen lainajärjestelmä automaattisesti päättää onko lainahakemuksesi hyväksyttävissä. Tämä koko prosessi kestää käytännössä täsmälleen niin kauan kuin lainahakemuksen täyttäminen kestää, joten lainaa netistä on käytännössä täysin välitön lainapalvelu. Jos haluat olla varma, että saat lainan mahdollisimman nopeasti, lue tämä artikkeli: Lainaa heti.

Lainaa netistä myös suurempia summia

Lähes ainoa pankkilainojen hyvistä puolista on se, että perinteisesti kaikki suuret lainat on saanut edullisimmin ja varminten pankeista. Koska pankin lainaprosessi on niin henkilökohtainen ja lainan hakee pankista henkilökohtaisesti, on pankin helpompi luottaa asiakkaaseen ja myös mahdollisten vakuuksien sekä takuiden takia helpompi myöntää suurempaa lainaa edullisella korolla.

Tämän puoli verkkolainoissa on muuttumassa, sillä nykyään mahdollista saada myös suurempaa lainaa netistä. Tällöin puhutaan muutamasta kymmenestä tuhannesta eurosta, joten asuntolainojen summiin ei nettilainoilla ihan vielä päästä, mutta esimerkiksi autolainaksi voi hyvinkin kannattaa ottaa pankkilainan sijaan lainaa netistä.

Tärkeintä kuitenkin kaikkien lainojen ottamisessa on se, että eri vaihtoehtoja vertailee. Kaikissa vaihtoehdoissa on hyvä ja huonoja puolia, joten vaihtoehdoista ja niiden hinnoista tulee löytää se, joka sopii omaan tilanteeseen parhaiten. Vaikka aina halvin laina ei ole paras, kannattaa aina ottaa huomioon se, että voit ottaa lainaa netistä pankkilainan sijaan.

Kommentoi sosiaalisessa mediassa