Lainat ja vipit04.05.2018 klo 12:40

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia | 2018

On mahdollista saada lainaa työttömälle ilman vakuuksia. Työpaikan ja kuukausipalkan ilmoittaminen helpottaa lainan saamista, mutta ne eivät ole kaikissa tapauksissa välttämättömiä. Otettaessa lainaa työttömälle lainatarjonta suppenee, mutta oikean yrityksen ja maksusuunnitelman löytyessä lainan saaminen on mahdollista, myös ilman vakuuksia.

Vuonna 2018 saa lainaa työttömälle helposti, kunhan tietää, mistä lainayhtiöstä lainaa hakee. Lainasummat vaihtelevat lainayhtiöittäin paljon, mutta nyrkkisääntönä voidaan pitää muutaman tuhannen euron summia, jos haluaa lainaa työttömälle. 

Itse työpaikka ei ole täysin pakollinen kriteeri lainanhakuprosessissa vaan kokonaiskuva merkkaa. Jos hoidat asiasi hyvin, ei työttömyys ole suora este lainan haussa.

Mistä lainaa työttömälle?

Ilman vakuuksia saa lainaa työttömälle usein 2000 euroon asti lainantarjoajasta riippuen. Lainan tarjoajat säätelevät omia lainakriteereitään kuukausittain oman rahatilanteensa ja tavoitteidensa mukaan, joten tarkka lainamäärä selviää lainahakemuksen tekemällä.

Tärkeimmät vaatimukset lainan ottamiselle ovat:

  • vähintään 18 vuoden ikä
  • Suomen kansalaisuus
  • maksuhäiriöttömyys

Seuraavista artikkeleista löytyy lisätietoa lainan ottamiseen:

Lainojen yhdistäminen on monesti myös hyvä tapa pienentää omia kuluja, jos lainoja on pariskunnalla useampia.

Taloussuomi

Työttömyys on voitettava haaste

Monesti rahapula iskee, kun elämän taloudelliset realiteetit eivät muutenkaan ole kovin vakaalla pohjalla. Työssä käydessä palkka juoksee kuukausittain ja investoinnit sekä muu rahaliikenne on helppo budjetoida kuukausiksi eteenpäin. Ei vaadita korkeakoulututkintoa sen laskemiseksi, että 1500 euron kesälomareissun kustannusten kaatamiseksi tarvitsee säästää reilu satanen kuukaudessa. 

Mutta mitäpä sitten, kun nykyisessä taloustilanteessa yritys, jossa olet töissä, irtisanoo puolet työntekijöistään - itsesi mukaan lukien - ja arjen kulut juoksevat edelleen samaa vahtia, mutta palkka jää jurraamaan pakoilleen? Ei auta muuta kuin alkaa säveltää suunnitelmaa B. Monissa tapauksissa tähän liittyy väliaikainen kulujen kattaminen vieraalla pääomalla eli lainaa työttömälle.

Vieras pääoma tarkoittaa usein sitä, että työtön ottaa lainaa heti tilille ja maksaa sillä arjen kuluja siihen asti, kunnes uusi työpaikka tai muu parempi maksusuunnitelma arjen kuluille löytyy. Tutustu yllä mainittuihin artikkeleihin, kun tarkoitus on saada työttömälle lainaa.

Kommentoi sosiaalisessa mediassa